03:41 am - Sunday 23 January 2022
-5°C
Tiranë

Turqia sheh me shqetësim përplasjen e fundit mes Presidentit Ilir Meta dhe Kryeministrit Edi Rama

Paradoks | 22:29 - 24.07.2017

Stamboll – Turqia sheh me shqetësim përplasjen e fundit mes Presidentit të zgjedhur, Ilir Meta dhe Kryeministrit Edi Rama.Deklarata është bërë në një intervistë ekskluzive që Presidenti i Turqisë i dha Top Channel.


Etiketa: