11:05 am - Wednesday 19 January 2022
-1°C
Tiranë

Si ndikon kur i bërtisni fëmijës suaj?!

Paradoks | 13:06 - 15.09.2020

 

Ngritja e zërit dhe e bërtitura nuk kanë efekt pozitiv tek fëmijët. Përkundrazi, në momentin kur i flisni me zë të lartë fëmijës apo i bërtisni fëmijës suaj, ai do të filloj të ndihet i pa vlerë dhe i paaftë. Gjithashtu kjo do të ndikoj në ulje të vetbesimit.