11:19 am - Wednesday 19 January 2022
1°C
Tiranë

Qeveria hyn në borxh edhe për 71 milionë euro

Paradoks | 16:32 - 15.12.2017

Prishtinë – Ministrinë e Financave do të nënshkruhet të hënën marrëveshja për hua për ndërtimin e autostradës Kijevë – Zahaq ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH).

Marrëveshja e cila do të nënshkruhet nga ministri i Financave, Bedri Hamza dhe drejtoresha e BERZH-it për Transport, Sue Barrett, është në vlerën prej 71 milionë euro.


Etiketa: