03:15 am - Sunday 23 January 2022
-4°C
Tiranë

Protestojnë shqiptarët e Irakut

Paradoks | 22:33 - 13.08.2017

Komuniteti Shqiptarë i Irakut të cilët deri më sot nuk janë prononcuar si të tillë janë ngritur tani per te mbrojtur origjinen.

Si Musliman dhe të Krishterë me origjinë shqiptare në Irak janë ngritur në protestë për të mbrojtur origjinën dhe identitetin e tyre.
Video dërguar gazetarit Leon Molla nga një mik i tij Irakien me origjinë Shqiptare.


Etiketa: