08:20 am - Saturday 14 December 2019

An error has occurred with the ICIT Weather Widget, if the issue persists through refreshing please contact the site administrator.

Premtimet miliardëshe të fushatës nga politikanët hipokritë

Paradoks | 09:13 - 16.11.2017

Shteti i Kosovës do të falimentojë nëse do të realizohen premtimet për investime vetëm të disa kandidatëve për kryetarë të komunave në vend.

Një vend, i cili e ka buxhetin vjetor prej 2 miliardë eurosh, në një komunë brenda një mandati katërvjeçar në fushatën e balotazhit premtohen mbi 1.2 miliard euro investime pa i përfshirë këtu edhe nevojat për investime e shpenzime edhe në 37 komuna të tjera, si dhe shpenzimet për institucionet e nivelit qendror, shkruan tutje “Zëri”.

Pavarësisht se disa kandidatë për kryetarë komunash po ndërrohen përgjatë viteve, nuk po ndërron edhe strategjia e tyre për të ardhur deri në pushtet.

Përkundrazi, shumica e kandidatëve për kryetarë komunash po e vazhdojnë avazin e atyre të mëhershëm duke bërë gjatë fushatës elektorale premtime të paarritshme për t’u realizuar, duke tejkaluar për shumëfish buxhetin e komunave të tyre.


Etiketa: