11:21 am - Wednesday 19 January 2022
1°C
Tiranë

Nën masa të rrepte sigurie, Skënderbeu niset për në stadium

Paradoks | 18:06 - 02.11.2017

Kanë mbetur më pak se dy orë deri në fillim të ndeshjes mes Partizanit të Beogradit dhe Skënderbeut nga Korça.

Tanimë lojtarët e skuadrës shqiptare kanë marrë rrugë për në stadiumin e qytetit në Beograd.

Futbollistët shqiptarë janë duke u shoqëruar nga policë të shumtë serbe dhe disa policë nga Shqipëria që kanë udhëtuar drejt Beogradit.

Ndeshja pritet të jetë me tensione të mëdha marrë parasysh rivalitetin ndër vite të dy shteteve.

Ka qenë emisioni ‘Procesi Sportiv’, që ka publikuar disa fotografi nga udhëtimi i futbollistëve drejt stadiumit.


Etiketa: