12:26 am - Monday 25 October 2021
2°C
Tiranë

Ky është historiku i koalicioneve kosovare [video]

Paradoks | 21:44 - 12.07.2017

Prishtinë – Tanimë kur janë publikuar edhe rezultatet zyrtare të zgjedhjeve të 11 qershorit, dhe jo vetëm tani, mediat janë duke folur edhe për koalicionet e mundshme nga të cilat edhe do të dilnin institucionet e vendit.

Dhe këto koalicione, së paku nga deklaratat e tanishme të liderëve të blloqeve politike në Kosovë, nuk po duken shumë lehtë të realizueshme.

Ndërkohë, Klan Kosova ka përgatitur një kronikë për atë se kush me kë qeverisën pas lufte, si u krijuan qeveritë dhe kush i udhëhoqi ato.

Që nga ekzekutivi i cila doli nga zgjedhjet e vitit 2001 jo rrallëherë pati telashe për konstituim institucionesh.


Etiketa: