11:34 am - Wednesday 19 January 2022
1°C
Tiranë

Kështu u arrestua Marko Gjuriq në Mitrovicën e Veriut

Paradoks | 20:41 - 26.03.2018

Mitrovicë – Njësitë Speciale të Policisë së Kosovës kanë arrestuar zyrtarë serbë përfshirë dhe shefin e zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq.

Të arrestuari kryen vepër penale pasi kanë shkelur pa leje zyrtare në territorin e Kosovës, njofton Klan Kosova.

Në vegëzën e vendosur më poshtë mund të ndiqni operacionin e Policisë së Kosovës për të arrestuar Gjuriqin.


Etiketa: