10:34 am - Wednesday 19 January 2022
-1°C
Tiranë

Ilir Meta viziton Medvegjën

Paradoks | 12:09 - 25.11.2017

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, do ta vizitojë Medvegjën më 3 dhe 4 dhjetor.

Meta do të takohet me përfaqësuesit politikë të shqiptarëve, si dhe me kryetarin e Medvegjës, Nebojsha Arsiq.


Etiketa: