09:28 am - Friday 28 January 2022
-1°C
Tiranë

Haradinaj vazhdon thyerjen e rekordeve, emëron edhe një tjetër zëvendësministër

Paradoks | 19:23 - 23.11.2017

Prishtinë – Idriz Selimaj është emëruar zëvendësministër i Ministrisë së Infrastrukturës, duke u bërë kështu i 64-ti i emëruar në këtë post nga kryeministri Ramush Haradinaj.

Në përgjegjësi atij i është lënë menaxhimi i aktiviteteve në fushat e përcaktuara në ministri dhe natyrisht zëvendësimi i minstrit kur mungon, ose kur nuk është në gjendje ta kryejë punën e tij.

Selimaj është sekretar i degës së AAK-së në Suharekë


Etiketa: