12:50 am - Monday 25 October 2021
2°C
Tiranë

Gjurmë Shqiptare: Kur lindi Tirana…?!

Paradoks | 23:00 - 30.12.2017

Tirana sot e ftohtë për shkak të pallateve e betonit, fsheh nën vete gjurmë të një kohe të hershme. u shtrihej qendra e parë e lashtë?

Kur ka lindur qendra e parë e vogël me emrin Tiranë? Çfarë fshehin dokumentat veneciane dhe gërmimet arkeologjike? Pse anashkalohen këto të dhena? Cilat janë qendrat që e rrethojnë? Ku shkojnë gjurmët e saj?

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.


Etiketa: