08:11 am - Friday 28 January 2022
-3°C
Tiranë

Gjurmë Shqiptare – Ilirida, të Vërtetat e Jashtëzakonshme

Paradoks | 11:11 - 23.07.2017

Cila është lidhja mes Maqedonisë së lashtë dhe asaj të sotme? Si manipulohet historia? Gazetari Marin Mema sjell një investigim në qendrat kryesore. Cfarë fsheh nëntoka e tyre? Ndiqni videon e plotë që sjell të vërtetat e jashtëzakonshme.


Etiketa: