09:08 am - Friday 28 January 2022
-3°C
Tiranë

Gjergj Fishta më 1913: Shqiptarët kopukë, presin çfarë u jep Europa

Paradoks | 12:53 - 22.08.2017

Ky është një shkim i shkruar nga At Gjergj Fishta në vitin 1913. Edhe pse kanë kaluar 104 vite që nga koha kur është shkruar, shkrimi është më actual se kurrë.

Titulli ‘Shqiptarët presin çfarë u jep Evropa’ tregon për politikanët që mendojnë për interesat e tyre perosnale dhe jo për Shqipërinë.

Lexoni shkrimin:


Etiketa: