03:45 am - Sunday 23 January 2022
-5°C
Tiranë

Fillon njohja e statusit të viktimave të dhunës gjatë luftës në Kosovë

Paradoks | 13:09 - 05.02.2018

Prishtinë – Qendra Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarave të Torturës (QKRMT), ka njoftuar se nga sot ka filluar aplikimi për njohjen e statusit të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë.

Në faqen e QKRMT në Facebook thuhet se nga sot ka filluar zyrtarisht aplikimi për njohjen dhe verifikimin e smTtatusit të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë.

“Stafi i QKRMT-së ka bërë të gjitha përgatitjet për fillimin e këtij procesi. QKRMT uron për një proces të mbarë”, thuhet në këtë njoftim.


Etiketa: