03:29 am - Sunday 23 January 2022
-5°C
Tiranë

Demokracia përkulet para monarkisë!

Paradoks | 15:23 - 02.08.2017

Sipas traditës së lashtë të Perandorisë Britanike, personat që marrin dekorata dhe takohen me pjesëtarët e familjes mbretërore duhet të përkulen në shenjë respekti.

Ditëve të fundit nëpër media po çarkullojnë edhe fotot e kryeministres së Mbretërisë së Bashkuar apo e njohur ndryshe edhe si Britania e Madhe Theresa May duke u përkulur para pinjollëve të fronit britanik, njofton Paradoks.info.

Në vitin 2015 për të mos u përkulur deri në gjunjë kryetari i Partisë Laburiste Jeremy Corbin nuk kishte marrë pjesë në një event të Këshilit Mbretëror, kjo njarje atë vit ngjalli shumë polemika e debate në gjithë mbretërinë.


Etiketa: