09:30 am - Friday 28 January 2022
-1°C
Tiranë

Banka Botërore prezanton raportin e rregullt ekonomik për Ballkanin Perëndimor

Paradoks | 09:07 - 16.11.2017

Zyra e Bankës Botërore në Kosovë organizon konferencën, ku do të prezantohet Raporti i Rregullt Ekonomik më i ri për Ballkanin Perëndimor.

Raporti për Kosovën dhe shtetet tjera të rajonit do të prezantohet nga drejtoresha e Bankës Botërore për Ballkanin Perëndimor, Linda Van Gelder.

E pranishme në konferencë do të jetë edhe drejtoresha për Strategji dhe Operacione e Grupit të Bankës Botërore për Rajonin Evropë dhe Azi Qendrore, Mariam Sherman.

Raporti i Rregullt Ekonomik mbulon zhvillimet, gjasat dhe politikat ekonomike në Kosovë dhe në pesë vendet tjera të Ballkanit Perëndimor dhe hartohet dy herë në vit nga ekonomistët e Bankës Botërore.


Etiketa: