03:55 am - Sunday 23 January 2022
-5°C
Tiranë

Argatët e Klanit Pronto vazhdojnë shpifjet duke e arsyetuar humbjen para shefave të tyre

Paradoks | 15:20 - 30.11.2017

Autor: Mytaher HASKUKA

Argatët e Klanit Pronto, Blerand Stavleci dhe Kujtim Gashi vazhdojnë me shpifjet duke u munduar me e arsyetu humbjen para shefave të tyre.

Shumë pare kanë dhanë me ble vota e me manipulu me procesin zgjedhor në Prizren po prapë humbën. Kanë përdor të gjitha mekanizmat shtetnore, bile i dënuan aktivistët pa prova vetëm me ndiku në procesin zgjedhor por prapë e humbën “Jerusalemin” e tyre. Tash veq propaganda e shpifja ju ka mbetë.

Të perkujtoj Blerandin e Kujtimin që ata në ditën e zgjedhjeve nuk kanë pas asnjë vërejtje edhepse në cdo vendvotim i kanë pas minimum nga 5 komisioner nga koalicioni PDK dhe nga 4 vëzhgues. Tash si humbës që janë, shpifin e kërcënojnë vëzhgues duke bërë vepra penale.

P.S. Këta në foto duke festuar që ju hekëm prej pushteti.

*Opinionet e autorëve nuk paraqesin domosdoshmërisht edhe opinionin e paradoks.info.


Etiketa: